PORTOFOLIU  VÂNZĂRI  CONTACT
   
   
   
   
   
CĂUTARE RAPIDĂ
LICHIDATOR
CONTACT
tel/fax: +40 (259) 430-966
mobil: +40 (729) 099-669
email: office@gefin.ro

PREZENTARE GENERALA

Bun venit pe site-ul Gefin !

Societatea a luat ființă ca urmare a schimbărilor formei de organizare din Cabinet Individual de Insolvență "Buhaș Marcel" în GEFIN INSOLV IPURL.

În luna noiembrie a anului 2014 a avut loc cooptarea asociatului Buhaş Diana, de profesie economist, expert contabil membru CECCAR, consultant fiscal membru al Camerei Consultanţilor Fiscali. 

GEFIN INSOLV SPRL este o profesională specializată în domeniul procedurilor de prevenire a insolvenșei (acord de restructurare și concordat preventiv), de insolvență (reorganizare/lichidare judiciară) și lichidare administrativă/voluntară, fiind membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, organizată ca societate profesională cu răspunderea limitată în conformitate cu dispozițiile OUG 86/2006 privind organizarea activităților practicienilor în insolvență aprobată prin Legea 254/2007.

Asociat coordonator al activităților societăților este d-nul Marcel BUHAȘ, de profesie jurist, consilier juridic, specializare în drept comercial,  membru UNPIR Fondatorul companiei beneficiază de o experiență de peste 10 ani în domeniul procedurilor de insolvență și lichidare administrativă. Din anul 1999 a avut funcția de consilier juridic (dosar) în cadrul unei societăți specializate în domeniul procedurilor de insolvență/lichidare administrativă, iar din anul 2005 este membru definitiv al UNPIR.

În luna octombrie 2007, Marcel Buhaş în calitate de titular al Cabinetului Individual de Insolvenţă "Buhaş Marcel" a fost agreat de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală conform ORDINULUI NR. 1365 pentru completarea Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1022 din 5 decembrie 2006 privind aprobarea Listei practicienilor în insolvenţă agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Fondatorul societăţii dl Marcel Buhaş este membru având al Consiliului de Mediere, calitatea de mediator.