PORTOFOLIU  VÂNZĂRI  CONTACT
   
   
   
   
   
CĂUTARE RAPIDĂ
LICHIDATOR
CONTACT
tel/fax: +40 (259) 430-966
mobil: +40 (729) 099-669
email: office@gefin.ro

PREZENTARE GENERALA

Bun venit pe site-ul Gefin !

Societatea a luat fiinţă ca urmare a schimbării formei de organizare din Cabinet Individual de Insolvenţă "Buhaş Marcel" în GEFIN INSOLV IPURL.

În luna noiembrie a anului 2014 a avut loc cooptarea asociatului Buhaş Diana, de profesie economist, expert contabil membru CECCAR, consultant fiscal membru al Camerei Consultanţilor Fiscali. 

GEFIN INSOLV SPRL este o societate profesională specializată în domeniul procedurilor de insolvenţă (reorganizare/lichidare judiciară), lichidare administrativă, salvgardarea întreprinderii (concordatul preventiv/mandatul ad-hoc), fiind membră a Uniunii Naţionale a Practicienilor în Insolvenţă din România, organizată ca societate profesională cu răspundere limitată în conformitate cu dispoziţiile O.U.G. 86/2006 privind organizarea activităţii practicienilor în insolvenţă aprobată prin Legea 254/2007.

Asociat coordonator al activităţii societăţii este d-nul Marcel BUHAŞ, de profesie jurist, consilier juridic, specializat în drept comercial,  membru U.N.P.I.R. Fondatorul companiei beneficiază de o experienţă de peste 10 ani în domeniul procedurilor de insolvenţă şi lichidare administrativă. Din anul 1999 a avut funcţia de consilier juridic (manager dosar) în cadrul unei societăţi specializate în domeniul procedurilor de insolvenţă/lichidare administrativă, iar din anul 2005 este membru al U.N.P.I.R.

În luna octombrie 2007, Marcel Buhaş în calitate de titular al Cabinetului Individual de Insolvenţă "Buhaş Marcel" a fost agreat de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală conform ORDINULUI NR. 1365 pentru completarea Ordinului Preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 1022 din 5 decembrie 2006 privind aprobarea Listei practicienilor în insolvenţă agreaţi de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală.

Fondatorul societăţii d-l Marcel Buhaş este membru al Consiliului de Mediere, având calitatea de mediator.